FLAVIUS MAN

flavius

Flavius Man, provine dintr-o familie din zona Ardealului, unde a primit educatie in domeniul artei muzicale inca din perioada gradinitei. Studiind de mic la diferite instrumente a inteles ca arta poate definii personalitatea, astfel a ales la un moment dat meseria de Hairdresser.

S-a specializat in tunsoare si culoare, iar prin pasiune si munca, a ajuns trainer la una dintre academiile de hairstyling din Bucuresti. De-a lungul timpului a avut colaborari cu diferite showuri TV (“Romanii au talent”, “Vorbeste lumea” sau “Te pui cu blondele”), dar si cu mai multi traineri internationali, printre care se numara Farrukh Shamuratov si Patrick Kalle.

Totodata a colaborat si cu fotografi de renume si reviste de top, avand in portofoliu clienti din randul agentiilor de publicitate, al televiziunilor si revistelor. Pentru Flavius, meseria pe care o practica are o tripla semnificatie: arta, daruire si educatie.

Chiar daca aceasta meserie presupune ore indelungate de munca si dezvoltare continua, spune ca “Atunci cand sunt in spatele scaunului, clientii isi pun toata increderea in mainile mele, deci responsabilitatea mea este foarte mare si nu este loc pentru erori”.

Membru in echipa Attitude in prezentarea propriei colectii, “TRANSPOSE” in cadrul Galei Wella 2016.

Programare